Bespaar tijd op het verwerken van je aanvragen!

Krijg jij regelmatig verschillende aanvragen binnen, zoals brochure-, informatie-, product- of offerteaanvragen? En ben je veel tijd aan het verwerken hiervan? Met de digitale formulieren van Docs & Apply creëer je snel en eenvoudig je eigen aanvraagformulier, waardoor je efficiënter kunt werken.

De vele administratie-uren zijn verleden tijd!

Voor bijna iedere organisatie geldt: hoe meer klanten hoe beter. Klanten zorgen voor een hogere omzet, dus wordt een klanttoename vaak als één van de doelstellingen vastgesteld. Echter betekent een klanttoename ook een toename in het aantal administratie-uren. Met het platform Docs & Apply is dat verleden tijd!

Bespaar 50% van uw tijd met digitale documentatie!

Bedrijven die projectmatig te werk gaan hebben nochtans een overvloed aan facturen, pakbonnen en orderbevestigingen. Verwerking van deze stapel documentatie kost doorgaans veel tijd en is bovenal erg foutgevoelig. Het meerdere malen handmatig vastleggen zorgt meer dan eens voor ‘ruis op de lijn’. Dit alles moet in deze tijden van technologische ontwikkelingen natuurlijk beter en gemakkelijker kunnen.

iOS- en Android-apps op je Windows-device

Wat voor smartphone heb jij? Grote kans dat dit een iPhone of Samsung is. En grote kans ook dat dit te maken heeft met hun app-aanbod. Want eerlijk is eerlijk: het aanbod op een Windows-phone is vele malen minder. En dat maakt het voor app-ontwikkelaars ook minder aantrekkelijk om een Windows-app te ontwikkelen.

‘Brand new’: presenteer jezelf met een app!

Bij een merk denk je al snel aan de naam van een product of bedrijf. Maar wist je dat je zelf ook een merk bent? “You, my friend, are a brand”, zei online marketing strateeg Barry Feldman al eens. Hiermee doelt hij op het beeld dat je – bewust of onbewust – van jezelf schept. Doe je dit bewust, dan spreek je van personal branding. We vertellen je graag wat dit inhoudt, en wat een app hierin kan betekenen.

Digi-Commerce introduceert nieuw app-platform

Digi-Commerce brengt deze maand het app-platform App & Apply op de markt. De specialist in online oplossingen beantwoordt hiermee aan de toenemende behoefte aan apps. Het platform is interessant voor resellers zoals reclame- en marketingbureaus en biedt tegelijkertijd een betaalbare oplossing voor bedrijven, verenigingen en organisaties.

Ben jij al in voor outsourcing?

Marktonderzoekbureaus noemen het een van dé trends van nu: outsourcing, oftewel het (deels) uitbesteden van je werkzaamheden aan derden. Vooral ICT-outsourcing wint nog elke dag terrein.

5 redenen om te kiezen voor een bedrijfsapp

De technologie verandert de manier waarop we communiceren en werken. Zo zijn 5.5 miljard mensen online met hun mobiel, tegenover 1.5 miljard via een computer (bron: iMpact) en leest 70% van de werknemers zijn zakelijke mail ook buiten werktijd (bron: Clicksoftware). Het gebruik van mobiele apps neemt flink toe. In 2013 zelfs met 115% (bron: Flurry)! Een type app die steeds meer terrein wint, is de bedrijfsapp. Hoe komt dat en wat kun je met zo’n app?

Je smartphone als portemonnee

Lang wachten voor de kassa, je kortingspasje kwijt of juist een overvolle portemonnee omdat je al je pasjes wél bij je hebt. Allemaal onhandige, maar herkenbare situaties die nu eenmaal horen bij het doen van je dagelijkse boodschappen. Of toch niet? Met je smartphone als digitale wallet kun je straks je portemonnee, inclusief je talloze pasjes, thuis laten.

Digi-Commerce prominent in de vakbladen

Bij Digi-Commerce zijn we altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen, om te blijven innoveren. En dat delen we graag met onze klanten. Zo las je in de februari editie van Webdesigner Magazine een artikel over Digi-Commerce. Webdesigner is hét magazine voor webdesigners- en developers. Het magazine biedt informatie voor alle groepen, van enthousiaste beginners tot en met professionals.

2015 laat enorme groei in gebruik mobiele apps zien

Uit onderzoek van Flurry en The Next Web is gebleken dat het gebruik van mobiele apps voor smartphones en tablets in 2013 met maar liefst 115 procent gegroeid is ten opzichte van een jaar eerder. Flurry houdt namelijk de statistieken bij van meer dan 400.000 apps en verzamelt ook de gegevens van meer dan 3,5 miljard app sessies per dag.

4 redenen waarom je klanten een app willen

Wil je apps voor je klanten laten maken? Of wil je meer je klanten van dienst zijn met een speciale app? Dan geven we je nu 4 redenen waarom je klanten eigenlijk al een app willen.

Gaat Apple Watch voor een revolutie zorgen?

Apple heeft dinsdagavond de Apple Watch gepresenteerd. De langverwachte slimme horloge heeft volgens Apple zelf een unieke manier van besturen en zou ook beter uitzien dan de concurrerende smartwatches.

Geld verdienen met je app

Zou je graag geld willen verdienen met een app? Of wil je jouw investering terugverdienen of extra inkomsten genereren? Dat kan gelukkig op diverse manieren en hieronder bespreken we de meest populaire manier.

Vijf beste tips voor een app ontwerpen

Wil je een app ontwerpen met de Appgenerator? Dan sla je in principe het coderen en het programmeren al over, want dat hebben wij al voor je gedaan. Je kunt je namelijk zo helemaal richten op het design van je app.